AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Njoftim fituesish i dates 19 prill 2022 – Kërkohen bashkepunetore per hartimin e Programeve Orientuese per provime te niveleve te Kualifikimeve Profesionale

 1. Kreu
 2. >
 3. Njoftime
 4. >
 5. Njoftim per fitues
 6. >
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 11 Prill 2022: “Për hartimin e hartimin e Programeve Orientuese per provime te niveleve te Kualifikimeve Profesionale, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Bashkëpunëtorë për hartimin e Programeve Orientuese per provime te niveleve te Kualifikimeve Profesionale “Dizenjim Mode” Niv IV ne KSHK
 1. Anila Zajmi – (specialiste e kategorisë së lartë)
 2. Lejla Hakiraj – (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Teodora Dashu – (specialiste e kategorisë së mesme)

Tirane me 19 Prill 2022