AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Njoftim fituesish i dates 28 Shtator 2018 – Kerkohen bashkepunetore per hartimin e skeletkurrikulave te arsimit profesional

 1. Kreu
 2. >
 3. Njoftime
 4. >
 5. Njoftim per fitues
 6. >
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 18 Shtator 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të skeletkurrikulave të arsimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Për hartimin e skeletkurrikulit te ri te profilit mesimor “Kerkim shpim dhe shfrytezim nafte, gazi dhe uji” Niveli III i AP.
 1. Bledi Lamkaj
 2. Riza Aleti
 3. Bashkim Cela
 4. Spiro Thodhorjani