AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Njoftim fituesish i dates 31 Janar 2022-Per bashkepunetore te jashtem per rishikimin e programeve orientuese per provimin e nivelit te kualifikimit profesional

 1. Kreu
 2. >
 3. Njoftime
 4. >
 5. Njoftim per fitues
 6. >
 7. Njoftim fituesish i dates…

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 24 Janar 2022 ” per rishikimin e programeve orientuese per provimin e nivelit te kualifikimit profesional ” vendosi te shpalle fitues:

Termohidraulike Niv II ne KSHK

 1. Besnik Karaj -Specialist i nivelit te larte
 2. Rezana Bushi (Lika) -Specialist i nivelit te mesem
 3. Mimoza Myderizi -Specialist i nivelit te larte
 4. Ilir Agolli -Specialist i nivelit te ulet

Gjeodezi Niv IV ne KSHK shtyhet deri ne daten 04.02.2022 ora 14:00

Tirane me 31 Janar 2022