AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Njoftim për fitues i datës 22.05.2023, për bashkëpunëtorë lidhur me vlerësimin e jashtëm për akreditimin institucional të ofruesit publik shkolla e mesme profesionale“Hysen Cela” Durrës

  1. Kreu
  2. >
  3. Njoftime
  4. >
  5. Njoftim per fitues
  6. >
  7. Njoftim për fitues i…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 15.05.2023 për bashkëpunëtorë të jashtëm (vlerësues të jashtëm) për akreditimin institucional të ofruesit publik shkolla e mesme profesionale “Hysen Çela” Durrës, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë (vlerësues të jashtëm) dhe vendosi të shpallë fitues:
  1. Gentiana Baholli – specialist i kategorisë së lartë
  2. Alma Caka – specialist i kategorisë së lartë
  3. Ermal Yzeiraj – specialist i kategorisë së lartë
Tiranë, më 22.05.2023