AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim i datës 23 Mars 2018 – Kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin e skeletkurrikulave të reja të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim i datës 23…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 13 Mars 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin e skeletkurrikulave të reja të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019 “Elektroteknike”, Niv. I

1. Mimoza Zhamo

2. Sotiraq Dojçe

3. Loreta Nakuçi

4. Luçiana Toti

Tiranë më 23/03/2018