AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 31 Maj 2018 – Kërkohen bashkëpunëtorë për rishikimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2018-2019

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 14 Maj 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e rishikimit të skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin 2018-2019”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:  

 • Për rishikimin e profilit mësimor “Shërbime elektroauto” Niveli II i AP, të drejtimit mësimor “Shërbime mjetesh transporti”
 1. Nexhmi Ferhati
 2. Bashkim Shkëmbi
 3. Vojsava Delilaj
 4. Fabian Saraçi
 • Për rishikimin e profilit mësimor “Shtrim pllakash dhe veshje muresh”, Niveli II i AP, të drejtimit mësimor “Ndërtim”.
 1. Aneta Dollani
 2. Adriana Lajthia
 3. Silavana Pavaci
 4. Diana Bardhi
 • Për rishikimin e profilit mësimor “Teknologji e prodhimit të pijeve”, Niveli II i AP, të drejtimit mësimor “Teknologji ushqimore”.
 1. Liljana Gaba
 2. Edlira Dallo
 3. Driola Kadiu

Tiranë më 31 Maj 2018