AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 8 Tetor 2018 – Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 26 Shtator 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional “Mobileri dhe tapiceri“niveli III në KSHK, (rishikim)

1. Flora Toska

2.Agim Ahmeti

3. Petrit Gorenca

4. Majlinda Sekja

5. Basri Tota

  • Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesionalTeknologji ushqimore”, niveli III në KSHK, (rishikim)

1. Hyrie Lasku

2. Rudina Cakraj

3. Liljana Gaba

4. Edlira Dallo

5. Driola Kadiu

Tirane me 8 Tetor 2018