AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 28 Janar 2019 – Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 21 Janar 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional “Modelim“niveli III në KSHK, (rishikim)
 1. Anila Zajmi
 2. Silvana Nini
 3. Lejla Hakiraj
 4. Adriana Cibaj

Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional “Tekonologjia e perpunimit te naftes“niveli III në KSHK, (rishikim) komisioni vendosi shtyrjen e njoftimit deri me 01.02.2019 ora 14:00

Tirane me 28.01.2019