AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 28 Shtator 2020 – Kerkohen bashkepunetore per hartimin e standartit te profesionit

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 21 Shtator 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e standardit të profesionit” komisioni mbasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë fitues:

Për hartimin e standardit të profesionit ” Punetor ndihmes ne perpunimin e drurit ”

 1. Flora Toska specialist i kategorise se larte
 2. Genci Ceni specialist i kategorise se larte
 3. Genta Ahmeti  specialist i kategorise se larte
 4. Agim Ahmeti  specialist i kategorise se larte
 5. Petref Mezini specialist i kategorise se ulet

Tirane me 28 shtator 2020