AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 22 Maj 2023 – për specialistë të jashtëm për hartimin e Standardeve të Profesioneve

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 15 Maj  2023 për specialistë të jashtëm për hartimin e Standardeve të Profesioneve, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
 • Hartimi i standardit të profesionit: “Punëtorë dhe montues të makinerive metal punuese”
 1. Bledi Pelivani – specialist i kategorisë së mesme
 2. Fuat Sinaj – specialist i kategorisë së lartë
 3. Arben Muha – specialist i kategorisë së lartë
 4. Emiranda Findiku – specialist i kategorisë së lartë
 5. Ilo Bodi– specialist i kategorisë së lartë
 6. Nexhmije Bakillari– Specialist i kategorisë së lartë
 7. Andrea Kërkeshi– specialist i kategorisë së lartë
 • Hartimi i standardit të profesionit “Rrobaqepës”
 1. Flutura Shehi – Specialist i kategorisë së lartë
 2. Eneida Bako – Specialist i kategorisë së lartë
 3. Xhensila Peshkëpia – Specialist i kategorisë së ulët
 4. Teodora Agalliu – Specialist i kategorisë së mesme
 5. Lejla Hakiraj – Specialist i kategorisë së lartë
 6. Albana Leti (Tota) – Specialist i kategorisë së lartë
 7. Ermira Shehi– Specialist i kategorisë së lartë
 8. Suela Demaj– Specialist i kategorisë së ulët
Tiranë më, 22 Maj 2023