AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i dt. 14 maj 2024, si bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e klasave 10 dhe 11 të 21 Skeletkurrikulave të Kualifikimeve të Arsimit Profesional për vitin shkollor 2024-25.

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim për fitues i…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës të datës 7 maj 2024 “Për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e klasave 10 dhe 11 të 21 Skeletkurrikulave të Kualifikimeve të Arsimit Profesional për vitin shkollor 2024-25”, komisioni bëri vlerësimin dhe renditjen e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
 1. Për skeletkurrikulin e drejtimit mësimor “Teknologji ushqimore”.
 2. Alma Caka (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Edlira Dallo (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Liljana Gaba (specialiste e kategorisë së lartë)
 5. Driola Kadiu (specialiste e kategorisë së lartë)
 1. Për skeletkurrikulin e drejtimit mësimor “Ndërtim”.
 2. Silvana Pavaci (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Safie Sina (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Adriana Lajthia (specialiste e kategorisë së ulët)
 1. Për skeletkurrikulin e drejtimit mësimor “Gjeodezi”.
 2. Silvana Pavaci (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Alma Golgota (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Xhevair Aliaj (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Përpunim druri”.
 2. Majlinda Sekja (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Genci Ceni (specialist i kategorisë së lartë)
 4. Ndue Çuni (specialist i kategorisë së lartë)
 5. Gjon Fierza (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Tekstil konfeksione”.
 2. Lejla Hakiraj (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Teodora Dashi (Agalliu) (specialiste e kategorisë së mesme)
 4. Elisabeta Nanaj (specialiste e kategorisë së mesme)
 1. Drejtimit mësimor “Elektroteknikë”.
 2. Myzejen Menkulazi (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Emanuela Shkupi (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Jonida Haxhi (specialiste e kategorisë së lartë)
 5. Jovana Hebibasi (specialiste e kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Mekanikë”.
 2. Fabian Saraçi (specialist i kategorisë së lartë)
 3. Andrea Kërkeshi (specialist i kategorisë së lartë)
 4. Emiranda Findiku (specialiste e kategorisë së lartë)
 5. Bledi Pelivani (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Hoteleri – turizëm”.
 2. Mukades Memajdini (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Albana Pelivani (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Donald Vogli (specialist i kategorisë së lartë)
 5. Besim Xhaja (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Bujqësi”.
 2. Zoje Kryekurti (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Terezina Vukzaj (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Mustafa Aruçi (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Agrobiznes”.
 2. Zoje Kryekurti (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Terezina Vukzaj (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Mustafa Aruçi (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Gjeologji miniera”.
 2. Luljeta Dervishi (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Leonard Kazanxhiu (specialist i kategorisë së lartë)
 4. Nexhbedin Marku (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Detari”.
 2. Gazmend Sina (specialist i kategorisë së lartë)
 3. Hamdi Domi (specialist i kategorisë së lartë)
 4. Ylli Qevani (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Ekonomi – biznes”.
 2. Albana Shyti (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Anila Nanaj (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Dorina Dudi (specialiste e kategorisë së lartë)
 5. Florie Bega (specialiste e kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Shërbime mjetesh transporti”.
 2. Andrea Kërkeshi (specialist i kategorisë së lartë)
 3. Emiranda Findiku (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Fabian Saraçi (specialist i kategorisë së lartë)
 5. Bledi Pelivani (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Veterinari”.
 2. Ermal Yzeiri (specialist i kategorisë së lartë)
 3. Veronika Baboçi (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Erion Cani (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Shërbime sociale dhe shëndetësore”.
 2. Sadie Gjana (Qenani) (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Elidona Elezaj (Ukshini) (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Anita Gjoka (specialiste e kategorisë së lartë)
 5. Lulzime Gjyriqi (specialiste e kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Teknologji kimike”.
 2. Lindita Hoxhaj (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Mariola Shahu (specialiste e kategorisë së mesme)
 4. Bledar Lamkaj (specialist i kategorisë së mesme)
 1. Drejtimit mësimor “Pyje”.
 2. Majlinda Sekja (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Ndue Çuni (specialist i kategorisë së lartë)
 4. Gjon Fierza (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Teknologji informacioni dhe komunikimi”.
 2. Loreta Polaj (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Matilda Luma (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Lumturie Pelivani (specialiste e kategorisë së lartë)
 5. Dritan Nito (specialist i kategorisë së lartë)
 1. Drejtimit mësimor “Termohidraulikë”.
 2. Rezana Lika (Bushi) (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Mimoza Myderizi (specialiste e kategorisë së lartë)
 4. Diana Bardhi (specialiste e kategorisë së lartë)
 5. Ilir Agolli (specialist i kategorisë së ulët)
 1. Drejtimit mësimor “Kërkim, shpim, shfrytëzim nafte, gazi dhe uji”.
 2. Lindita Hoxhaj (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Bledar Lamkaj (specialist i kategorisë së mesme)
 4. Eridjon Koçi (specialist i kategorisë së mesme)