AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


/

October 2 2014
Konkursi EuroSkills 2014

Me mbështetje të ETF (European Training Foundation – Fondacioni Evropian i Trainimit) një grup i përbërë nga Stavri Lako, punonjës në Drejtorinë e Arsimit dhe Formimit Profesional në MMSR, Erind Bejko, Drejtor i Drejtorisë së Programeve Aktive të Tregut...

Read More

/

September 17 2014
KËRKOHEN BASHKËPUNËTORË NË FUSHËN E HARTIMIT TË PËRSHKRIMIT TË KUALIFIKIMIT PROFESIONAL “Riparim të pajisjeve elektronike”, NIVELI II, NË KKKP

I. Kandidatët për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional, “Riparim të pajisjeve elektronike”, niveli II, në KKKP, duhet të plotësojnë këto kritere: Kërkesa të përgjithshme: a)      Të kenë përvojë pune në fushën e elektronikës ose në mësimdhënie në këtë...

Read More

/

September 17 2014
KËRKOHEN BASHKËPUNËTORË NË FUSHËN E HARTIMIT TË PËRSHKRIMIT TË KUALIFIKIMIT PROFESIONAL “Telekomunikacion”, NIVELI II, NË KKKP

I. Kandidatët për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional, “Telekomunikacion”, niveli II në KKKP, duhet të plotësojnë këto kritere: Kërkesa të përgjithshme: a)      Të kenë përvojë pune në fushën e elektronikës /telekomunikacion ose në mësimdhënie në këtë fushë; b)     ...

Read More

/

September 17 2014
KËRKOHEN BASHKËPUNËTORË PËR  HARTIMIN E PËRSHKRIMIT TË PROFESIONEVE  TË FUSHËS SË SIGURIMEVE, PËR PROFESIONIN:     

3115  “Teknikë të inxhinierisë mekanike”.   Kandidatët për hartimin e përshkrimit të profesionit 3115  “Teknikë të inxhinierisë mekanike”, duhet të plotësojnë këto kritere: 1.1 Kërkesa të përgjithshme: a)      Të kenë përvojë pune në fushën e inxhinierisë mekanike; b)      Të punojë aktualisht në...

Read More

/

September 17 2014
KËRKOHEN BASHKËPUNËTORË NË FUSHËN E HARTIMIT TË PËRSHKRIMIT TË KUALIFIKIMIT PROFESIONAL

“Modelim”, NIVELI II, NË KKKP I. Kandidatët për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional, “Modelim”, niveli II, në KKKP, duhet të plotësojnë këto kritere: Kërkesa të përgjithshme: a)      Të kenë përvojë pune në fushën e modelimit të konfeksioneve ose...

Read More

/

September 17 2014
KËRKOHEN BASHKËPUNËTORË PËR HARTIMIN E PËRSHKRIMIT TË PROFESIONEVE TË FUSHËS SË SIGURIMEVE, PËR PROFESIONIN:

3113   “Teknikë të inxhinierisë elektrike”.  Kandidatët për hartimin e të përshkrimit të profesionit 3113 “Teknikë të inxhinierisë elektrike”, duhet të plotësojnë këto kritere: 1.1 Kërkesa të përgjithshme: a)      Të kenë përvojë pune në fushën e inxhinierisë elektrike; b)      Të punojë aktualisht...

Read More

/

September 8 2014
NJOFTIM PER HARTIM BANKA TESTESH NE ARSIMIN PROFESIONAL PER KUALIFIKIMET PROFESIONALE

Njoftim për hartim banka testesh në arsimin profesional për kualifikimet profesionale: – Hoteleri-Turizëm, Niveli I – Mekanikë, Niveli I – Elektroteknikë, Niveli I Shkarkoni Dokumentin

Read More

/

July 18 2014
NJOFTIM PËR HARTIM BANKA TESTESH NË ARSIMIN PROFESIONAL

NJOFTIM PËR HARTIM BANKA TESTESH NË ARSIMIN PROFESIONAL Shkarkoni Dokumentin

Read More

/

April 29 2014
Olimpiada e Aftësive Profesionale, 2014, MEGATEK

Në kuadër të veprimtarive për lidhjen  dhe bashkëpunimin me biznesin si dhe për promovimin e Arsimit Profesional, me nismën e MEGATEK, dhe mbështetjen e Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë,  Agjencisë Kombëtare të Arsimit, Formimit Profesional dhe Kualifikimeve (AKAFPK),...

Read More