AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftime për fitues

Kreu > Njoftime > Njoftime për fitues

Njoftim për fitues i datës 13 nëntor 2023, për bashkëpunëtorë për hartimin/rishikimin e 9 Programeve të Kurseve të Unifikuara të Formimit Profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 6 nëntor 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin/rishikimin e 9 Programeve të Kurseve të Unifikuara të Formimit Profesional, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e programit të Kursit të […]

Njoftim për fitues i datës 13 nëntor 2023, për bashkëpunëtorë për rishikimin e Skeletkurrikulit të drejtimit “Teknologji ushqimore”, Niv. IV i KSHK (1 vjeçar).

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 3 nëntor 2023, për shtyrjen e afatit të aplikimit si bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e Skeletkurrikulit të drejtimit “Teknologji ushqimore”, Niv. IV i KSHK (1 vjeçar), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë […]

Njoftim fituesish i datës 8 Nëntor 2023 – për specialistë të jashtëm për rishikimin/hartimin e standardeve të profesioneve

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 30 tetor 2023 për specialistë të jashtëm për rishikimin/hartimin e standardeve të profesioneve: “Kamarier-banakier”, “Nëpunës i guidave turistike”, “Recepsionist”, “Nëpunës në agjencitë e udhëtimit”, “Punonjës i kualifikuar në hotel dhe restorant” dhe “Pastiçier” (hartim), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të […]

Njoftim fituesish i dates 6 Nentor 2023

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së, të datës 25 Tetor 2023, për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e standardeve të kualifikimeve profesionale: “Silvikulturë”, niveli IV në KSHK, referuar nivelit IV në KEK, “Përpunim druri”, niveli IV në KSHK, referuar nivelit IV në KEK, “Modelim”, niveli III në KSHK, referuar nivelit III në KEK dhe “Mirëmbajtje dhe […]

Njoftim për fitues i datës 3 nëntor 2023, për bashkëpunëtorë për rishikimin e 6 Skeletkurrikulave të Arsimit Profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 24 tetor 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm  për rishikimin e 6 Skeletkurrikulave të Arsimit Profesional për vitin shkollor 2024-25, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Për skeletkurrikulin e drejtimit mësimor “Përpunim druri”, […]

Njoftim për fitues i datës 20 tetor 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e 11 Materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve/moduleve mësimore të skeletkurrikulave të Arsimit Profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 5 tetor 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e 11 Materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve/moduleve mësimore të skeletkurrikulave të Arsimit Profesional, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: “Anatomi dhe fiziologji”, […]

Njoftim për fitues i datës 13 tetor 2023, për bashkëpunëtorë për hartimin e 2 Programeve të Kurseve të Unifikuara të Formimit Profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 2 tetor 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm  për hartimin e 2 Programeve të Kurseve të Unifikuara të Formimit Profesional, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e programit të Kursit të […]

Njoftim fituesish i dates 2 Tetor 2023 – për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin dhe hartimin e  Programeve Orientuese (PO) të Kualifikimeve Profesionale të Maturës Shtetërore Profesionale dhe  të niveleve

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 25 Shtator 2023, për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin dhe hartimin e  Programeve Orientuese (PO) të Kualifikimeve Profesionale të Maturës Shtetërore Profesionale dhe  të niveleve komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë […]

Njoftim fituesish i dates 18 shtator 2023 – për specialistë të jashtëm për hartimin e Standardit të Profesionit

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 15 shtator 2023 për specialistë të jashtëm për hartimin e Standardit të Profesionit, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e Standardit të Profesionit “Specialist për sigurinë kibernetike”: Ilir Daka – […]

Njoftim për fitues i datës 16 Gusht 2023, për bashkëpunëtorë për rishikimin e 2 Skeletkurrikulave të Arsimit Profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 08 gusht 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm  për rishikimin e 2 Skeletkurrikulave të Arsimit Profesional,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Për rishikimin e Skeletkurrikulit të profilit mësimor “Sigurime”, Niv. IV i […]

Njoftim i datës 15.08.2023 për bashkëpunëtorë të jashtëm fitues, për hartimin e 8 materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve të Arsimit Profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK të datës 08.08.2023, për bashkëpunëtorët e jashtëm për hartimin e 8 materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve të Arsimit Profesional, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues në përbërje të grupeve të punës përkatëse specialistët […]

Njoftim fituesish i dates 9 Gusht 2023 për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e standardit të kualifikimit profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 01 Gusht 2023, për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e standardit të kualifikimit profesional “Riparime tё pajisjeve elektroshtёpiake”,  niveli III në KSHK (rishikim)  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm: […]