AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftime për fitues

Kreu > Njoftime > Njoftime për fitues

Njoftim fituesish i datës 2 qershor 2016, për bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “SHËRBIME PËR MJETE TË RËNDA TRANSPORTI”, NIVELI III NË KSHK dhe “PUNIME DEKORATIVE DHE LYERJE”, NIVELI III NË KSHK.

Mbështetur në njoftimin e datës 23 Maj 2016 për bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale komisioni shpalli fitues: I.  Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “SHËRBIME PËR MJETE TË RËNDA TRANSPORTI”, NIVELI  III  NË KSHK, 1.    Nexhmi Ferhati 2.    Bashkim Shkëmbi 3.    Enea Tafili 4.    Fabian Saraçi II.Për hartimin e përshkrimeve […]

Njoftim fituesish i datës 25 Maj 2016 – Për përkthyes/interpretues nga gjuha angleze në gjuhën shqipe dhe anasjelltas.​

Mbështetur në njoftimin e datës 10 Maj 2016, në kuadër të zbatimit të projektit “National Support Service for European Platform for Adult Learning in Europe (EPALE), financuar nga Programi ERASMUS+” shpallet fitues kandidatja e mëposhtme: Ermira (Dema) Agolli, si përkthyese dhe interpretuese nga gjuha angleze në gjuhën shqipe dhe anasjelltas.   Tiranë, 25 Maj 2016

Njoftim fituesish i datës 25 maj 2016 për bashkëpuntore të jashtem në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

Mbështetur në njoftimin e datës 10 Maj 2016 për bashkëpunetore të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale komisioni shpalli fitues : 1.Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve professional “Markshederi”, Niveli III në KSHK Kujtim Alliu Nexhbedin Marku Edmond Hoxha 2. Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve professional “Shpim”, Niveli II në […]

Njoftim fituesish i datës 9 Maj 2016 Për Vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve mësimore të skeletkurrikulave të arsimit profesional

Mbështetur në njoftimin e datës 25 Prill 2016 për bashkëpunëtorë në hartimin e materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve mësimore të skeletkurrikulave të arsimit profesional SHPALLEN FITUES: Për lëndën profesionale “Materiale ndërtimi”, kl.10 (72 orë), të drejtimit mësimor “Ndërtim”, Niveli I. Silvana Pavaci Për lëndën profesionale “Teknologjia e përpunimit të brumit”, kl.12 (170 orë), të […]

Njoftim fituesish i datës 29 Prill 2016 Për Vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2016-2017

Mbështetur në njoftimin e datës 14 prill 2016 për hartimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2016-2017 SHPALLEN FITUES: Për hartimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2016-2017  Teknologji e përpunimit të materialeve të ndërtimit Lindita Hoxhaj Ismet Beqiraj Elmaz Shehu Për hartimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor […]

NJOFTIM FITUESISH i datës 28 Prill 2016, në kuadër të zbatimit të projektit “EPALE in Albania”, External Adult Learning Domestic Expert

Mbështetur në njoftimin e datës 17 Mars 2016 “We are looking for an External Adult Learning Domestic Expert of the European Platform for Adult Learning in Europe (EPALE) in Albania” shpallet  fitues kandidatja e mëposhtme: Elsa Denaj si External Adult Learning Domestic Expert, në mbështetje të këtij aktiviteti.   Tiranë, 28 Prill 2016

Njoftim fituesish i datë 18 Prill 2016 -PËR BASHKËPUNËTORË TË JASHTËM NË FUSHËN E HARTIMIT TË PËRSHKRIMEVE TË KUALIFIKIMEVE PROFESIONALE

I. MBËSHTETUR NË NJOFTIMIN E DATËS 5 PRILL 2016 PËR BASHKËPUNIM NË FUSHËN E HARTIMIT TË PËRSHKRIMEVE TË KUALIFIKIMEVE PROFESIONALE: SHPALLEN FITUES: Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale Teknologji kimike Elmaz Shehu Nadire Kile Luftim Gazheli Ismet Beqiraj Hasime Manaj Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale Gjeologji – Miniera Nexhbedin Marku Berti Tona […]

Njoftim fituesish i datës 8 Prill 2016 – PËR BASHKËPUNIM NË FUSHËN E HARTIMIT TË PROGRAMEVE ORIENTUESE

I.MBËSHTETUR NË NJOFTIMIN E DATËS 29 MARS 2016 PËR BASHKËPUNIM NË FUSHËN E HARTIMIT TË PROGRAMEVE ORIENTUESE (VETËM PJESA E PRAKTIKËS PROFESIONALE TË INTEGRUAR) PËR PROVIMET PËRFUNDIMTARE NË DREJTIMET MËSIMORE TË MËPOSHTME, NIVELI I: SHPALLEN FITUES: në fushën e rishikimit të programit orientues Ndërtim Adriana Lajthia Aneta Dollani në fushën e rishikimit të programit orientues […]

Njoftim fituesish i datës 29 Mars 2016 – PËR BASHKËPUNIM NË FUSHËN E HARTIMIT TË PROGRAMEVE ORIENTUESE

I.MBËSHTETUR NË NJOFTIMIN E DATËS 29 MARS 2016 PËR BASHKËPUNIM NË FUSHËN E HARTIMIT TË PROGRAMEVE ORIENTUESE (VETËM PJESA E PRAKTIKËS PROFESIONALE TË INTEGRUAR) PËR PROVIMET PËRFUNDIMTARE NË DREJTIMET MËSIMORE TË MËPOSHTME, NIVELI I: SHPALLEN FITUES: në fushën e rishikimit të programit orientues Hoteleri-turizëm Flutura Vaqarri Donald Vogli në fushën e rishikimit të programit orientues […]

Njoftim fituesish i datës 6 shkurt 2016- për bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve mësimore të skeletkurrikulave të arsimit profesional:

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 30 janar 2017,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve mësimore të skeletkurrikulave të arsimit profesional: Për lëndën profesionale “Tregti”, kl.13 (128 orë), të profilit mësimore “Tregti”, Niveli III Për […]

Njoftim Fituesish të datës 28 shtator 2015, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve mësimore të skeletkurrikulave të arsimit professional

Mbështetur në njoftimin e datës 21 shtator 2015 për bashkëpunim të jashtëm në fushën e hartimit materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve mësimore të skeletkurrikulave të arsimit professional, shpallen fitues kandidatët e mëposhtëm: Zamira Zyberi (Et’hemi) Suela Zylaj Për lëndën profesionale “Mikrobiologji veterinare”, kl.12 (72 orë), të drejtimit mësimor “Veterinari”, Niveli III. Alma Zoto Për lëndën […]

Njoftim fitueshish i datës 28 Tetor 2015 – PËRKTHYES I GJUHËS GJERMANE

Mbështetur në njoftimin e datës 23 tetor 2015 “Kërkohet përkthyes i gjuhës gjermane”, në kuadër të zbatimit të projektit “Skemat e Praktikës për Punësimin e të Rinjve në Shqipëri” shpallet fitues kandidatja e mëposhtme: Irena Nasi në përkthimin konsekutiv, gjermanisht – Shqip dhe anasjelltas në datat 2-6 Nëntor 2015  dhe në datat 16-20 Nëntor 2015. Tiranë, […]