AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftime për fitues

Kreu > Njoftime > Njoftime për fitues

Njoftim fituesish i dates 24 Janar 2022 – per bashkepunetore te jashtem per hartimin e standardit te profesionit

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 17 Janar 2022 ” per bashkepunetore te jashtem per hartimin e standardit te profesionit ” vendosi te shpalle fitues: Punonjes per produkte brumi Alma Caka- Specialist i kategorise se Larte Liljana Gaba – Specialist i kategorise se Larte Edlira Dallo – Specialist i […]

Njoftim fituesish i dates 24 Janar 2022 – Për hartimin e standardit te profesionit

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 17 Janar 2022: “Për hartimin e standardit te profesionit , komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues per : Punonjes per produkte brumi: Alma Caka – Specialist i Nivelit te Larte Liljana Gaba- […]

Njoftim fituesish i dates 24 Janar 2022 – per bashkepunetore te jashtem per rishikimin e standardit te kualifikimit profesional

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 17 Janar 2022 ” per bashkepunetore te jashtem per rishikimin e standardit te kualifikimit profesional” vendosi te shpalle fitues: Gjeodezi, Niveli IV ne KSHK Erjon Lala – Specialist i kategorise se Larte Mariglen Pajollari – Specialist i kategorise se Mesme Xhevahir Aliaj – […]

Njoftim fituesish i dates 28 dhjetor 2021 – për pjesëmarrje ne përberjen e Komitetit Sektorial te Teknologjise se Informacionit dhe Komunikimit

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dhe vleresoi dokumentacionin e kandidateve, vendosi te shpalle fitues për anëtare ne përberjen e Komitetit Sektorial te Teknologjise se Informacionit dhe Komunikimit : Dritan Mezini – anëtar, përfaqesues i shoqates se punedhenesve Endri Xhina – anëtar, ekspert i pavarur Engjellushe Ibrahimi – anëtar, perfaqesues i sindikates Argena Hasa -anëtar, perfaqesues […]

Njoftim për fitues i dt. 29 tetor 2021, “bashkëpunëtorë për hartimin e 11 programeve të kurseve të unifikuara të Formimit Profesional”.

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 21 tetor 2021 “Për hartimin e 11 programeve të kursve të unifikuara të Formimit Profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional […]

Njoftim fituesish i dates 1 dhjetor 2021 – Kerkohen bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te Matures Shteterore Profesionale

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 22 Nentor 2021 ” per bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te Matures Shteterore Profesionale” vendosi te shpalle fitues: Per hartimin e programeve orientuese të Matures Shteterore Profesionale Riparime të pajisjeve elektronike Jonida Haxhi – Specialist e kategorise se […]

Njoftim fituesish i dates 1 dhjetor 2021 – Kerkohen bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te kualifikimeve profesionale

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 22 Nentor 2021 ” per bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te kualifikimeve profesionale” vendosi te shpalle fitues: Per hartimin e programeve orientuese të Kualifikimeve profesionale Riparime të pajisjeve elektronike  Niv IV ne KSHK Jonida Haxhi – Specialist e […]

Njoftim fituesish i dates 22 Nentor 2021- per bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te kualifikimeve profesionale

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 15 Nentor 2021 ” per bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te kualifikimeve profesionale” vendosi te shpalle fitues: Riparime të pajisjeve elektronike  Niv IV ne KSHK  njoftimi shtyhet deri ne daten 26 Nentor 2021 ora 14:00 Telekomunikacion Niv IV […]

Njoftim fituesish i dates 22 Nentor 2021- per bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te Matures Shteterore Profesionale

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 15 Nentor 2021 ” per bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te Matures Shteterore Profesionale” vendosi te shpalle fitues: Riparime të pajisjeve elektronike njoftimi shtyhet deri ne daten 26 Nentor 2021 ora 14:00 Telekomunikacion 1.  Ornela Lala- Specialist i […]

Njoftimi për fitues, i datës 5 Nëntor 2021, si bashkëpunëtorë për hartimin e materialeve mësimore mbështetëse.

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 28 tetor 2021: “Kërkohen bashkëpunetorë për hartimin e 13 materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve mësimore të skeletkurrikulave të arsimit profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Për lëndën profesionale “Gjeografia dhe […]

Njoftim për fitues i dt. 29 tetor 2021, “bashkëpunëtorë për rishikimin e 5 skeletkurrikulave të Arsimit Profesional”.

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 20 tetor 2021 “Për rishikimin e 5 skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2022-2023”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Për rishikimin e Skeletkurrikulit të profilit mësimor “Shtrim dhe veshje me […]

Njoftim për fitues i dt. 29 tetor 2021, “bashkëpunëtorë për hartimin e 2 skeletkurrikulave të reja të Arsimit Profesional”.

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 20 tetor 2021 “Për hartimin e 2 skeletkurrikulave të reja të arsimit profesional për vitin shkollor 2022-2023”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e skeletkurrikulit të ri të profilit mësimor […]