AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Njoftime për fitues

Kreu > Njoftime > Njoftime për fitues

Njoftim fituesish i dates 19 Tetor 2020 – Kerkohen bashkepunetore per hartimin e standartit te profesionit

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 11 Tetor 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e standardit të profesionit” komisioni mbasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e standardit të profesionit ” Kujdes per te moshuar ” Arkida Hysenaj specialist i kategorise se larte Redinela Azizaj specialist i kategorise se larte Marinela […]

Njoftim fituesish i dates 15 Tetor 2020 – Shtyrje e afatit të aplikimit për bashkëpunetorë  hartimin e materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve mësimore të skeletkurrikulave të arsimit profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 2 Tetor 2020: “Shtyrje e afatit të aplikimit për bashkëpunetorë  hartimin e materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve mësimore të skeletkurrikulave të arsimit profesional (në vijim të njoftimet të dt.21 Shtator 2020)”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me […]

Njoftim fituesish i dates 15 tetor 2020 – Për shtyrjen e afatit të aplikimit të bashkëpunëtorëve për rishikimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2021-2022

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 2 Tetor 2020: “Për shtyrjen e afatit të aplikimit të bashkëpunëtorëve për rishikimin e skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2021-2022 (në vijim të njoftimit të datës 21 shtator 2020)”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë […]

Njoftim fituesish i dates 2 Tetor 2020 – Kërkohen bashkëpunetorë për hartimin e programeve të Kurseve të unifikuara të Formimit Profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 21 Shtator 2020: “Kërkohen bashkëpunetorë për hartimin e programeve të Kurseve të unifikuara të Formimit Profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Bashkëpunëtorë për hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të […]

Njoftim fituesish i dates 2 Tetor 2020 – Kërkohen bashkëpunetorë  hartimin e materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve mësimore të skeletkurrikulave të arsimit profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 21 Shtator 2020: “Kërkohen bashkëpunetorë  hartimin e materialeve mësimore në mbështetje të lëndëve mësimore të skeletkurrikulave të arsimit profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Për lëndën profesionale Agroturizëm”, kl.12, (102 orë), […]

Njoftim fituesish i dates 28 Shtator 2020 – Kerkohen bashkepunetore per hartimin e standartit te profesionit

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 21 Shtator 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e standardit të profesionit” komisioni mbasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e standardit të profesionit ” Punetor ndihmes ne perpunimin e drurit ” Flora Toska specialist i kategorise se larte Genci Ceni specialist i kategorise se […]

Njoftim fituesish i datës 11 shtator 2020 – Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 31 Gusht 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional” komisioni mbasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional ” Miniera” Edmond Hoxha specialist i kategorise se larte Nexhbedin Marku specialist i kategorise se larte Berti Tona specialist […]

Njoftim fituesish i dates 11 shtator 2020 – Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e standardit të profesionit

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 31 Gusht 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në hartimin e standardit të profesionit” komisioni mbasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e standardit të profesionit ” Ndihmës në ndërtim ” Silvana Pavaci specialist i kategorise se larte Kliton Nenaj specialist i kategorise se larte Erjon Lala […]

Njoftim fituesish i dates 31 Gusht 2020 – Kërkohen bashkepunetore per hartimin e bankave te testeve per kualifikimin profesional

Bazuar ne njoftimin e dates 24 Gusht 2020, komisioni pasi vleresoi aplikantet vendosi te shpalle fitues: Për hartimin e bankës së testeve për kualifikimin profesional; Tekstil-konfeksione Niveli IV në KSHK Lelja Hakiraj   Specialist i kategorise se  Larte Teodora Dashi   Specialist i kategorise se  Ulet Flutura Shehi   Specialist i kategorise se  Larte Teknologji ushqimore Niveli IV […]

Njoftim fituesish i dates 21 Gusht 2020 – Per bashkepunetore te jashtem ne projektin AGENDA

Bazuar ne njoftimin e dt 3 gusht 2020 per ekspert te jashtem on the current developments and challenges career guidance service is facing in Albania, komisioni pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve, vendosi te shpalle fitues:   Mirela Andoni Tirane me 21 Gusht 2020

Njoftim fituesish i dates 10 Gusht 2020 – Kërkohen bashkëpunëtorë për rishikimin e një skeletkurrikluli të Arsimit Profesional për vitin shkollor 2020-2021

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 3 Gusht 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë për rishikimin e një skeletkurrikluli të Arsimit Profesional për vitin shkollor 2020-2021”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Për rishikimin e Skeletkurrikulit të drejtimit mësimor ‘Termohidraulikë”, Niv. […]

Njoftim fituesish i datës 27 Korrik 2020-Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 20 Korrik 2020 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e përshkrimit të kualifikimit profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues pë hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional “Sherbime kujdesi për të moshuar niveli i […]