AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Njoftime për fitues

Kreu > Njoftime > Njoftime për fitues

Njoftim fituesish i dates 7 Shkurt 2022 – Per bashkepunetore te jashtem per rishikimin e programeve orientuese te provimit te Matures Shteterore Profesionale

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 31 Janar 2022 ”  per rishikimin e programeve orientuese te provimit te Matures Shteterore Profesionale  ” vendosi te shpalle fitues: Gjeodezi Xhevair Aliaj -Specialist i nivelit te larte Kliton Nenaj -Specialist i nivelit te larte Vjollca Drazhi -Specialist i nivelit te mesem Tirane […]

Njoftim fituesish i dates 7 Shkurt 2022-Per bashkepunetore te jashtem per rishikimin e programeve orientuese per provimin e nivelit te kualifikimit profesional

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 31 Janar 2022 ” per rishikimin e programeve orientuese per provimin e nivelit te kualifikimit profesional ” vendosi te shpalle fitues: Gjeodezi Niv IV ne KSHK Xhevair Aliaj -Specialist i nivelit te larte Kliton Nenaj -Specialist i nivelit te larte Vjollca Drazhi -Specialist […]

Njoftim fituesish i dates 31 Janar 2022-Per bashkepunetore te jashtem per rishikimin e programeve orientuese per provimin e nivelit te kualifikimit profesional

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 24 Janar 2022 ” per rishikimin e programeve orientuese per provimin e nivelit te kualifikimit profesional ” vendosi te shpalle fitues: Termohidraulike Niv II ne KSHK Besnik Karaj -Specialist i nivelit te larte Rezana Bushi (Lika) -Specialist i nivelit te mesem Mimoza Myderizi […]

Njoftim fituesish i dates 31 Janar 2022 – Per bashkepunetore te jashtem per rishikimin e programeve orientuese te provimit te Matures Shteterore Profesionale

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 24 Janar 2022 ” per rishikimin e programeve orientuese te provimit te Matures Shteterore Profesionale ” vendosi te shpalle fitues: Gjeodezi  shtyhet deri ne daten 04.02.2022 ora 14:00 Tirane me 31 Janar 2022

Njoftim fituesish i dates 24 Janar 2022 – per bashkepunetore te jashtem per hartimin e standardit te profesionit

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 17 Janar 2022 ” per bashkepunetore te jashtem per hartimin e standardit te profesionit ” vendosi te shpalle fitues: Punonjes per produkte brumi Alma Caka- Specialist i kategorise se Larte Liljana Gaba – Specialist i kategorise se Larte Edlira Dallo – Specialist i […]

Njoftim fituesish i dates 24 Janar 2022 – Për hartimin e standardit te profesionit

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 17 Janar 2022: “Për hartimin e standardit te profesionit , komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues per : Punonjes per produkte brumi: Alma Caka – Specialist i Nivelit te Larte Liljana Gaba- […]

Njoftim fituesish i dates 24 Janar 2022 – per bashkepunetore te jashtem per rishikimin e standardit te kualifikimit profesional

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 17 Janar 2022 ” per bashkepunetore te jashtem per rishikimin e standardit te kualifikimit profesional” vendosi te shpalle fitues: Gjeodezi, Niveli IV ne KSHK Erjon Lala – Specialist i kategorise se Larte Mariglen Pajollari – Specialist i kategorise se Mesme Xhevahir Aliaj – […]

Njoftim fituesish i dates 28 dhjetor 2021 – për pjesëmarrje ne përberjen e Komitetit Sektorial te Teknologjise se Informacionit dhe Komunikimit

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dhe vleresoi dokumentacionin e kandidateve, vendosi te shpalle fitues për anëtare ne përberjen e Komitetit Sektorial te Teknologjise se Informacionit dhe Komunikimit : Dritan Mezini – anëtar, përfaqesues i shoqates se punedhenesve Endri Xhina – anëtar, ekspert i pavarur Engjellushe Ibrahimi – anëtar, perfaqesues i sindikates Argena Hasa -anëtar, perfaqesues […]

Njoftim për fitues i dt. 29 tetor 2021, “bashkëpunëtorë për hartimin e 11 programeve të kurseve të unifikuara të Formimit Profesional”.

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 21 tetor 2021 “Për hartimin e 11 programeve të kursve të unifikuara të Formimit Profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional […]

Njoftim fituesish i dates 1 dhjetor 2021 – Kerkohen bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te Matures Shteterore Profesionale

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 22 Nentor 2021 ” per bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te Matures Shteterore Profesionale” vendosi te shpalle fitues: Per hartimin e programeve orientuese të Matures Shteterore Profesionale Riparime të pajisjeve elektronike Jonida Haxhi – Specialist e kategorise se […]

Njoftim fituesish i dates 1 dhjetor 2021 – Kerkohen bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te kualifikimeve profesionale

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 22 Nentor 2021 ” per bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te kualifikimeve profesionale” vendosi te shpalle fitues: Per hartimin e programeve orientuese të Kualifikimeve profesionale Riparime të pajisjeve elektronike  Niv IV ne KSHK Jonida Haxhi – Specialist e […]

Njoftim fituesish i dates 22 Nentor 2021- per bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te kualifikimeve profesionale

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 15 Nentor 2021 ” per bashkepunetore te jashtem per hartimin dhe rishikimin e programeve orientuese te kualifikimeve profesionale” vendosi te shpalle fitues: Riparime të pajisjeve elektronike  Niv IV ne KSHK  njoftimi shtyhet deri ne daten 26 Nentor 2021 ora 14:00 Telekomunikacion Niv IV […]