AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftime për fitues

Kreu > Njoftime > Njoftime për fitues

Njoftim fituesish i datës 26 Qershor 2019 – Kërkohen bashkëpunëtore për rishikimin e skeletkurrikulit të arsimit profesional për vitin shkollor 2019-2020

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 18 Qershor 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë për rishikimin e skeletkurrikulit të arsimit profesional për vitin shkollor 2019-2020″, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtë dhe vendosi të shpallë fitues: Për rishikimin e skeletkurrikulit ” Recepsion” Niveli II i AP, të drejtimit […]

Njoftim fituesish i datës 18 qershor 2019 – Kerkohen bashkepunetore në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale:

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 05 Qershor 2019 “Kerkohen bashkepunetore në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpalle fitues: Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Përpunim druri” niveli IV  në KSHK, (rishikim) […]

Njoftim fituesish i datës 18 qershor 2019 – Kërkohen bashkëpunëtore për rishikimin e 5 skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2019-2020

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 07 Qershor 2019 “Kërkohen bashkëpunëtore për rishikimin e 5 skeletkurrikulave të arsimit profesional për vitin shkollor 2019-2020”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpalle fitues: Për rishikimin e skeletkurrikulit ” Recepsion” Niveli II i AP, të […]

Njoftim fituesish i dates 20 Maj – Kerkohen bashkepunetore per hartimin e Moduleve me zgjedhje

Bazuar ne njoftimin e AKAFPK-se për hartimin e Modulit me zgjedhje të detyruar “Shkëputja e tensionit të lartë në automjetet elektrike”në drejtimin mësimor “Shërbime mjetesh transporti”, komisioni vendosi te shpalle fitues: 1.Fabian Saraci 2.Teuta Harkaj 3.Evgjeni Sinanaj Tirane me 20 Maj 2019

Njoftim fituesish i datës 27 Maj 2019 – “Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e programeve te kurseve te unifikuara te formimit profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 30 Prill 2019 “Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e  programeve te kurseve te unifikuara te formimit profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpalle fitues Per hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional për […]

Njoftim fituesish i datës 27 Maj 2019 – Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 20 Maj 2019 “Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpalle fitues Per hartimin e bankës së testeve për kualifikimin profesional Hoteleri turizem Niv III Ermira […]

Njoftim fituesish i dates 20 Maj 2019- Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e 5 programeve te kurseve te unifikuara te formimit profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 30 Prill 2019 “Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e 5 programeve te kurseve te unifikuara te formimit profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpalle fitues Per hartimin e Programit të Kursit të unifikuar të formimit profesional […]

Njoftim fituesish i dates 13 Maj 2019 – Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e 5 programeve te kurseve te unifikuara te formimit profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 30 Prill 2019 “Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e 5 programeve te kurseve te unifikuara te formimit profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shtyje njoftimin deri ne daten 17.05.2019 ora 14:00 per : hartimin e Programit […]

Njoftim fituesish i dates 13 Maj 2019 – Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 3 Maj 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e përshkrimit të kualifikimeve profesionale “Frutikulture, Niveli III ne KSHK 1. Zoje […]

Njoftim fituesish i dates 13 Maj 2019 -Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e moduleve me zgjedhje te arsimit profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 30 Prill 2019 “Kerkohen bashkepunetore ne hartimin e moduleve me zgjedhje te arsimit profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e Modulit me zgjedhje të detyruar “Marketingu dixhital” (54 orë mësimore), në […]

Njoftim fituesish i datës 13 Maj 2019 – Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 6 Maj 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e përshkrimit të kualifikimeve profesionale “Kopshtari, Niveli III ne KSHK 1. Zoje […]

Njoftim fituesish i datës 13 maj 2019-Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të materialeve mësimore në mbështetje të lëndeve mësimore të skeletkurrikulave të arsimit profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 2 Maj  2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të materialeve mësimore në mbështetje të lëndeve mësimore të skeletkurrikulave të arsimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues: Për hartimin e materialit mësimor për […]